ARRIBA:Bernardo,Miguel,Teto,Kike,Juanvi,Piñero,Paco y José. ABAJO:Jordi,R.Tafalla,J.Morant,Parti,J.Moll,Juanjo,Juanito y Alejandro.

2 VICTORIAS, 2 DERROTAS

ATHLETIC MUTXAMEL 7
BUSOT F.S COVES DEL CANELOBRE 1

CRONICA SACADA DE LA PAGINA WEB:

En aquesta setmana el nostre Athletic s’ha trobat un partit més fàcil del que estava previst inicialment.L’encontre es va posar prompte de cara, quan Fran va conseguir un gol un poc peculiar. Rober fa ver un pase fort, ell va clavar el peu i el baló va fer una rosca extranaya que va enganyar al porter. 1-0. Però en la jugada següent Morant va guanyar l’esquena a la nostra defensa i va empatar el partit amb un fort xut. 1-1. Pareixia que la cosa es complicava un poc, però no va ser així. En una bona jugada entre Rober i Moisés, este últim va ficar un pase al segon pal que Ximet no més va haver d’espentar dins de la porteria. 2-1. El següent gol el va conseguir Fran en finalitzar una rápida contra amb un potent dispar. 3-1. Pareixia que era el dia de Fran, pero Vicente, que està a la que cau, no anava a deixar passar l’ocasió de tornar a apretar el trofeu pixita i va fer el seu gol de rigor en una jugada assajada a baló parat. 4-1. Casi arribant al descans es va lesionar el porter de l’equip rival i el partit va prendre, si no el tenia ja, el color de l’Athletic.En la segona part, encara vam augmentar la diferencia de gols al marcador. Fran va conseguir el seu hat-trick amb un gol al segon pal que culminava una rápida contra de Rober. 5-1. Però com he dit abans,Vicente no vol que el trofeu pixita estiga clarament decantat, i també va fer el seu particular hat-trick al transformar dos dobles penals que posaven el 6-1 i el 7-1 definitu al marcador. Abans del finalitzar el partit el Busot va tindre ocasió de ficar un nou gol, però van llançar fora un doble penal.

LIGA DE MUTXAMEL
1ª DIVISIÓN JORNADA 17

COVES DEL CANELOBRE BUSOT "B" 10
LOS GENARES 7

Victoria muy sufrida de nuestro filial, pero lo importante fueron los 3 puntos conseguidos ante un equipo que estaba empatado a punto con nosotros.